VELKOMMEN TIL PKS CONSULT

LEDELSE ER DEN VIGTIGSTE PROCES AF ALLE, OG NÅR LEDELSEN BESLUTTER SIG FOR AT LEDE, BLIVER ALTING MULIGT. SÅ ENKELT ER DET!

Ledelse er et håndværk. Et håndværk der kræver den største passion, empati og fantasi. De bedste ”materialer” og værktøjer. Det vildeste mod, den største risikovillighed, målrettethed og flid – for at skabe de bedste resultater.

Og det er dine personlige præferencer og værdier samt dit menneskesyn og din autenticitet, der er katalysatoren for effekten af dit håndværk. Og, ikke mindst, evnen til at kunne lede dig selv og dermed andre. At kunne få øje på det, der driver motivationen hos den enkelte medarbejder, og at kunne se, hvilke potentialer der kan forløses.                        

For i næsten enhver virksomhed eller organisation gemmer der sig store uforløste ressourcer, og du har som leder ansvaret for, at det fulde potentiale bliver forløst, så virksomheden eller organisationen udvikler sig som ønsket, og der kan skabes de mest optimale resultater.

Sammen kan vi gøre en forskel i din virksomhed, organisation eller afdeling

Gennem 40 år som leder – de fleste af dem i Danmarks Radio – er der ikke den udfordring i et lederskab, som jeg ikke har prøvet. Skæbnen har villet, at jeg ofte fik ansvaret for at løse en lang række svære forandringsopgaver, og dermed skabe den ønskede virkelighed for organisationen, uanset hvad der skete i og omkring den.

Og jeg har måtte erfare igen og igen, at de daglige og helt simple relationer mellem mennesker på en arbejdsplads, kan skabe de største mirakler når der ledes – men absolut også de største katastrofer, når der ikke ledes.

Så vil du se resultater, skal der arbejdes med præferencer og relationer, så du som leder virkelig forstår dig selv og andre. Det kan jeg hjælpe dig med. Giv dig selv, din ledergruppe og dine medarbejdere en række værktøjer, der giver Jer et fælles udgangspunkt for at blive bedre til at samarbejde og skabe markante resultater.

Jeg tilbyder følgende konsulentydelser:

LEDELSESRÅDGIVNING

PERSONPROFILER

WORKSHOPS

FOREDRAG

Som associeret partner til konsulent virksomheden ”Insights-Danmark”, der har inspireret og udviklet individer og organisationer gennem mere end 20 år, har jeg også en lang række velafprøvede værktøjer og ressourcer til rådighed, som jeg selv har anvendt i mit ledelsesarbejde gennem de sidste 10 år.

Kontakt mig, og lad os tale sammen om de udfordringer Jeres virksomhed eller organisation står over for, og hvordan jeg bedst kan hjælpe Jer. Alt kan selvfølgelig skræddersys præcis til Jeres specifikke ønsker og behov.

Per Krogh Simonsen

Læs om Per Krogh Simonsens arbejdskarriere HER.