INSIGHTS DISCOVERY OG NAVIGATOR PERSONPROFILER

Som Insights Associate har jeg en lang række udviklingsværktøjer til rådighed

Opnå dybdegående indsigt i dine egne og dine kollegaers præferencer og handlingsmønstre. Herigennem vil du blive bedre til at skabe stærke og effektive bånd til andre mennesker, og samtidig forbedre din evne til at forstå og tilpasse dig hverdagens mange udfordringer.

Insights Discovery Personprofil

Lær dig selv at kende. Stærke og svage sider, blinde pletter og udviklingsmuligheder. Og lær at sætte pris på din modsætning. Få udarbejdet en Insights Discovery Personprofil, og få en personlig feedback!

Insights Discovery profilen afdækker dine personlige præferencer, og giver dig et fantastisk indsigtsfuldt værktøj til din videre personlige udvikling.

Insights Discovery anvender en enkel og tilgængelig firefarve-model til at forstå det enkelte menneskes individuelle præferencer. Vi måler disse præferencer på baggrund af svar indtastet i en kort online-evaluator. Et af produkterne af denne evaluator er en 20-siders personprofil, som identificerer de personlige styrker og egenskaber som den enkelte kan drage stor fordel af at udvikle.

Sammen gennemgår vi din profil, og taler om stærke og svage sider, blinde pletter og dine præferencer i forhold til ledelse, beslutningstagning, kommunikation og interaktion med andre. Herunder hvordan du lærer din modsætning at kende, og optimerer Jeres kommunikation og samarbejde.

Insights Navigator – Full Circle Profil

Insights Navigator giver dig en dybere forståelse for, hvordan du, dit team eller hele din organisation præsterer i forhold til virksomhedens vigtigste målsætninger. Lær at genkende styrker og få svar på svært målbare spørgsmål. 

Insights Navigator måler dine styrker og deres relevans ift. dine arbejdsopgaver. Den giver dig indblik i hvordan andre oplever, at du udfylder dit job, samt en forståelse af teamets styrker og udfordringer.

Baseret på respondenters feedback via en online evaluator, udarbejdes en udtømmende profil, der vurderer kompetence- og udviklingsområder.

Med henblik på at forbedre team, salgs- eller ledelseseffektiviteten, kan du enten vælge at få udarbejdet en Navigator, der er skræddersyet til netop din virksomheds vigtigste succesfaktorer, eller du kan vælge en bred vifte af standardiserede profiler.

logoInsights